Η μεγάλη γιορτή του φοιτητικού ποδοσφαίρου!

Gazzetta team
Η μεγάλη γιορτή του φοιτητικού ποδοσφαίρου!

bet365

Το φαντασμαγορικό ρίξιμο της αυλαίας στο 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5x5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League διεξάγεται το τριήμερο 20-22 Μαΐου στο εντυπωσιακό The Ranch του Σοφικού Κορινθίας και θα αναδείξει τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας. Είναι η 2η χρονιά όπου η διοργάνωση θα διεξαχθεί στον μαγευτικό αυτό τόπο, ο οποίος άφησε πέρυσι τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες.

Οι 16 ομάδες, 12 για το πρωτάθλημα και 4 για το Κύπελλο ρίχνονται στη μάχη της τελικής φάσης σε έναν μαγευτικό τόπο με στόχο να τα δώσουν όλα για να σηκώσουν τις δύο πολυπόθητες κούπες!

Τα ματς ξεκινούν το απόγευμα της Παρασκευής και η ποδοσφαιρική δράση θα κορυφωθεί με τους δύο τελικούς της Κυριακής. Το φαντασμαγορικό σόου της τελετής λήξης θα παρουσιάσει ο Πάρης Γκαγκαδέλης, ενώ ο βιρτουόζος της μπάλας, Άλεξ Πιτσαλίδης ετοιμάζει μοναδικά ακροβατικά με την στρογγυλή θεά σε freestyle ατμόσφαιρα, τα οποία θα εντυπωσιάσουν!

Μαζί με τις εκπλήξεις, τις ομάδες περιμένουν και πολλά πλούσια δώρα από την Wilkinson, την mybet, την Umbro και το ξενοδοχείοTheartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο Κρήτης!

Ο Ζήδρος την κούπα στην Θεσσαλονίκη!

Στη Θεσσαλονίκη, ο τελικός του πρωταθλήματος ήταν άκρως συναρπαστικός. Η νικήτρια ομάδα του Ζήδρου πήρε τελικά το πρωτάθλημα, αφού κέρδισε στον τελικό τους Rossoneri FC με 3-1. Το σκορ πάντως είναι παραπλανητικό, αφού η αναμέτρηση ήταν άκρως αμφίρροπη και ο δρόμος προς την κορυφή έδειξε και πάλι την ποιότητα του πρωταθλήματος.

 

Τελευταία Νέα