Αλ - Χασάουι: «Μιλάω με επενδυτή αλλά δεν πουλάω... ακόμη»

Αλ - Χασάουι: «Μιλάω με επενδυτή αλλά δεν πουλάω... ακόμη»

Αλ - Χασάουι: «Μιλάω με επενδυτή αλλά δεν πουλάω... ακόμη»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαίωσε τις επαφές του με υποψήφιο επενδυτή, ωστόσο ανέφερε πως δεν πουλάει ακόμα την ομάδα...
Μιλώντας στη Nottingham Post ο Φαουάζ Αλ - Χασάουι επιβεβαίωσε τις επαφές του με υποψήφιο επενδυτή χωρίς να τον κατονομάσει, ωστόσο παράλληλα επισήμανε ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει ακόμα τον πλήρη έλεγχο της ομάδας του. «Ότι συμβεί τελικά, δεν θα είναι πώληση του συλλόγου. Δεν πουλάω την ομάδα. Θέλω πρώτα να την οδηγήσω στην Premier League και θέλω να είμαι εδώ όταν αυτό συμβεί. Αγαπάω το Νότινγχαμ. Θέλω τα καλύτερα για την ομάδα γιατί θέλω οι οπαδοί μας να είναι χαρούμενοι. Ξέρω ότι αυτό δεν συμβαίνει τώρα, όμως ελπίζω να το καταφέρω. Όπως ελπίζω αυτό αν είναι ένα θετικό καλοκαίρι γιατί αυτή τη φορά θέλω να κάνω τα σωστά πράγματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πανίσχυρος επιχειρηματίας που συμπλήρωσε ότι οι όποιες επαφές γίνονται πρέπει να γίνει ιδιωτικές.
Αυτό το διάστημα πάντως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ξανά στο Λονδίνο (σ.σ. μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο). Οι Άγγλοι επιμένουν πως το πλάνο για το deal προχωράει και απομένει η διαδικασία έγκρισής του την Football League. Κάτι που πρόκειται να γίνει μέσα στον Ιούνιο.
 

Τελευταία Νέα