Ετοιμος ο Μιγκέλ Βίτορ

Ετοιμος ο Μιγκέλ Βίτορ

Ετοιμος ο Μιγκέλ Βίτορ

bet365

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός προπονήθηκε και την Παρασκευή χωρίς προβλήματα, ενώ οι εξετάσεις έδειξαν να έχει σχεδόν ξεπεράσει τον τραυματισμό.

Ο Μιγκέλ Βίτορ προστέθηκε στις επιλογές του Βλάνταν Ίβιτς για το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Πανιώνιο. Η ΠΑΕ στην αναφορά της παραμένει επιφυλακτική σημειώνοντας: «Ο Μιγκέλ Βίτορ προπονήθηκε κανονικά, καθώς οι εξετάσεις του έδειξαν πως έχει σχεδόν ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, έτσι εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στην διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Πανιώνιο».

Μέχρι στιγμής ο Σέρβος προπονητής συνεχίζει να εμπιστεύεται το δίδυμο Τζαβέλλα και Μαλεζά για το κέντρο της άμυνας, οπότε ο Πορτογάλος αμυντικός λογικά θα παραμείνει στον πάγκο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Χατζηισαΐας.

Θα συνεχίσει το καλό ξεκίνημα στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ; Σε απόδοση 2.30 στην Sportingbet η νίκη του «Δικεφάλου» κόντρα στον Πανιώνιο.

Στην προπόνησης της Παρασκευής (20.05) στην Νέα «οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις συναρμογής και τεχνικής, ενώ στην συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν στην αμυντική τακτική με ζώνες. Το τελευταίο κομμάτι ήταν αφιερωμένο σε δίτερμα εννιά εναντίον εννιά με συγκεκριμένο τακτικό προσανατολισμό», αναφέρει η ΠΑΕ.

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας, στις 18:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα