Οι selfies του Μπερμπάτοφ με Στόιτσκοφ και Ζαμοράνο (pics)

Οι selfies του Μπερμπάτοφ με Στόιτσκοφ και Ζαμοράνο (pics)

Οι selfies του Μπερμπάτοφ με Στόιτσκοφ και Ζαμοράνο (pics)

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βρίσκεται στη Σόφια για το σημερινό φιλικό παιχνίδι προς τιμή του Χρίστο Στόιτσκοφ, με τον οποίο συναντήθηκε και βγήκε μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ο 35χρονος Βούλγαρος επιθετικός, μετά από σχετική άδεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βρίσκεται στη Σόφια, όπου απόψε το βράδυ θα γίνει το φιλικό παιχνίδι προς τιμή του Χρίστο Στόιτσκοφ.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο Μπερμπάτοφ συναντήθηκε τον 50χρονο θρύλο του βουλγαρικού ποδοσφαίρου τον οποίο χαρακτήρισε «σπουδαίο» και έδειξε να χαίρεται που βρίσκεται «μαζί με έναν πολύ μεγάλο», όπως έγραψε ανεβάζοντας την selfie φωτογραφία στο Facebook.

Λίγο αργότερα οι δύο Βούλγαροι συναντήθηκαν με τον Ιβάν Ζαμοράνο και ο Μπερμπάτοφ ανέβασε και νέα selfie στο Facebook...

Πήρε το Κύπελλο και τώρα ετοιμάζεται να υποδεχτεί «πάνθηρες» στο ΟΑΚΑ! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα ΑΕΚ – Πανιώνιος, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα