Βάζει ξανά το χέρι στην τσέπη ο Σαββίδης (pic&vids)

Βάζει ξανά το χέρι στην τσέπη ο Σαββίδης (pic&vids)

Βάζει ξανά το χέρι στην τσέπη ο Σαββίδης (pic&vids)

bet365

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη να καλύπτει τη νέα αύξηση που ξεπερνάει τα 8 εκατ. ευρώ.

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ αποφασίστηκε στην γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανέρχεται σε 71.524.538 ευρώ με τον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου του Βορρά να καλύπτει από την τσέπη του το ποσό των 8.010.000 ευρώ

Σήμερα η Dimera Ltd, η εταιρία του Ιβάν Σαββίδη, κατέχει το 75% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στη συνάντηση εκπρόσωπος ήταν η Μαρία Γκοντσάρεβα, ενώ το 10 % εκπροσωπήθηκε από τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο αντιπρόεδρο του ΑΣ και μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πήρε το Κύπελλο και τώρα ετοιμάζεται να υποδεχτεί «πάνθηρες» στο ΟΑΚΑ! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα ΑΕΚ – Πανιώνιος, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα