Ο Παππάς, ο ΠΑΟΚ και το τοπικό…

Gazzetta team
Ο Παππάς, ο ΠΑΟΚ και το τοπικό…

bet365

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν ξεχνούν τον Ανδρέα Παππά. Γι’ αυτό και κάθε του κίνηση προκαλεί σχόλια και... ανάβει την κουβέντα στην Τούμπα.

Ο Αθηναίος ρέφερι είχε τιμωρηθεί για τη διαιτησία του στον περιβόητο ημιτελικό του κυπέλλου, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, στην Τούμπα και θεωρητικά είχε τεθεί στο περιθώριο. Μάλλον, όμως, μόνο για την Superleague…

Ο Παππάς ορίστηκε να σφυρίζει τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών κι αυτό το γεγονός έβγαλε έξω από τα ρούχα τους, τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που έχουν ζητήσει, με πρώτο τον Ιβάν Σαββίδη, να μην ξανά σφυρίξει ο συγκεκριμένος διαιτητής.

«Ο Γκιρτζίκης, η ΕΠΟ και η ΚΕΔ τόσο άντεξαν να αφήσουν εκτός διαιτησίας το Παππά και τον όρισαν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Αν και το επίπεδο του Παππά θα έπρεπε να τον μονιμοποιήσει εκεί, ο κ. Καραμελίδης μήπως πρέπει να θυμηθεί ότι είναι από τη Βέροια κι όχι από τον Πειραιά;», έλεγαν μεταξύ σοβαρού και αστείου οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα