Αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ευχαριστώντας και τον… Αναστασιάδη

Αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ευχαριστώντας και τον… Αναστασιάδη

Gazzetta team
Αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ευχαριστώντας και τον… Αναστασιάδη

bet365

Ο προπονητής της Κ15 του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλεξιάδης, υπέβαλλε την παραίτηση του και στην επιστολή του ευχαριστεί τον σύλλογο, τον Ιβάν Σαββίδη και τον… Αγγελο Αναστασιάδη.

Με επιστολή του ο Αλέξης Αλεξιάδης, μέχρι σήμερα προπονητής της Κ15, υπέβαλλε την παραίτηση του εξηγώντας ότι «το ταξίδι είναι ωραίο, αλλά λυπηρό το τέλος...», αναφερόμενος στο χαμένο τελικό της κατηγορίας Superleague.

Στην επιστολή του ευχαριστεί τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, τους ανθρώπους των ακαδημιών, αλλά και τον Αγγελο Αναστασιάδη, παρότι ο Ελληνας προπονητής, από τον περασμένο Φεβρουάριο δεν ανήκει στο προπονητικό τιμ της ομάδας.

«Πριν μπορέσεις να εμπνεύσεις συναισθήματα, πρέπει να σε έχουν πλημμυρίσει εσένα τον ίδιο. Και στον ΠΑΟΚ πλημμύρισα από συναισθήματα.

Πήρε το Κύπελλο και τώρα ετοιμάζεται να υποδεχτεί «πάνθηρες» στο ΟΑΚΑ! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα ΑΕΚ – Πανιώνιος, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Η αλήθεια είναι μη αναστρέψιμη. Είναι νόμος. Η κακία μπορεί να της επιτεθεί, η άγνοια μπορεί να την χλευάσει- αλλά στο τέλος, πάλι εκείνη είναι εδώ.

Και η αλήθεια είναι ότι στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του, εκείνοι με τους οποίους συνεργάστηκα, μου έδωσαν την δυνατότητα να δημιουργήσω και να προσφέρω.

Θα το κρατώ ως φυλαχτό αυτό. Ο Χριστός λέει να αγαπάμε και να θυσιαζόμαστε για όλους ανιδιοτελώς χωρίς να ζητάμε ανταπόδοση.

Τότε μόνο ισορροπεί ο άνθρωπος. Και στον ΠΑΟΚ ένιωθα και ήμουν σε απόλυτη ισορροπία.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον σύλλογο. Τον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε., κ. Ιβάν Σαββίδη, για την τυπικότητα του και τις παροχές του στην ακαδημία.

Ευχαριστώ τον προπονητή K. Αγγελο Αναστασιάδη.

Τον Γενικό Διεθυντη κ. Βαγγέλη Πουρλιοτοπουλο, το τμήμα Scouting και τους προπονητές και προπονήτριες των τμημάτων υποδομών και όλους τους υπαλλήλους της Π.Α.Ε που ήταν πάντα καλοί μαζί μου.

Τα παιδιά είναι οι σπόροι του μέλλοντος σου. Σπείρε αγάπη στις καρδιές τους και πότισέ τις με σοφία και μαθήματα της ζωής. Όταν μεγαλώσουν, δώσε τους χώρο να αναπτυχθούν.

Έδωσα αγάπη και καρδιά στα παιδιά. Ενα μεγάλο ευχαριστώ ειδικότερα στους αθλητές της ομάδας Κ-15. Σήμερα αποχωρώ από την θέση του προπονητή της ομάδος Κ-15 της ακαδημίας. Ήταν τιμή μου.

Σας ευχαριστώ όλους. Στο επανιδείν.

Αλέξανδρος Αλεξιάδης, προπονητής ποδοσφαίρου

 

Τελευταία Νέα