Αλαφούζος: «Ικανοποιητική η ανταπόκριση του κόσμου»

Αλαφούζος: «Ικανοποιητική η ανταπόκριση του κόσμου»

Αλαφούζος: «Ικανοποιητική η ανταπόκριση του κόσμου»

Ο κόσμος στηρίζει το εγχείρημα του Παναθηναϊκού για τα έργα στην Λεωφόρο, σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ. 

Στην Αμερική βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος, συνοδευόμενος από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Σπύρο Βλάχο, με στόχο να υπάρξουν επαφές με ομογενείς που θα στηρίξουν το εγχείρημα για την ανακατασκευή της Λεωφόρου. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού, είναι ικανοποιημένος από την στήριξη που έχει μέχρι στιγμής, καθώς τόνισε πριν την αναχώρησή του για την Νέα Υόρκη: 

«Είναι ένα ταξίδι που είχαμε προγραμματίσει να κάνουμε, για να βρεθούμε κοντά στους φίλους του Παναθηναϊκού στις ΗΠΑ. Θα συναντηθούμε με τα μέλη του Panatha USA -κι όχι μόνο- και θα έχουμε να συζητήσουμε αρκετά πράγματα και λόγω της Λεωφόρου. Είναι ευκαιρία να ενημερώσουμε τους φίλους της ομογένειας και για το θέμα της Λεωφόρου και το όραμα της ανακατασκευής του γηπέδου μας.

Πήρε το Κύπελλο και τώρα ετοιμάζεται να υποδεχτεί «πάνθηρες» στο ΟΑΚΑ! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα ΑΕΚ – Πανιώνιος,   η Vistabet  πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Θα έχουμε κάποια ραντεβού εκεί, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να σας πω αυτήν τη στιγμή. Στην επιστροφή πιθανότατα να μπορούμε να πούμε περισσότερα. Ελπίζω να είναι θετικά τα νέα που θα φέρουμε. Είμαι πάντως πάρα πολύ ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτό το εγχείρημα που κάνουμε για να γίνει η ανακατασκευή του γηπέδου μας».

Best of internet