Παναθηναϊκός: Νέο συμβόλαιο για Ζέκα

Παναθηναϊκός: Νέο συμβόλαιο για Ζέκα

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Νέο συμβόλαιο για Ζέκα

bet365

Έρχεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Πορτογάλου, με θέμα την ανανέωση του συμβολαίου του.

Να δέσουν με νέο συμβόλαιο τον Ζέκα, θέλουν στον Παναθηναϊκό, καθώς το υπάρχον λήγει το 2017. Στόχος της διοίκησης του συλλόγου, είναι να κρατήσουν τον Πορτογάλο για αρκετά χρόνια ακόμα και έτσι, αναμένεται να του προτείνουν επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι και το 2019, για δύο επιπλέον χρόνια δηλαδή. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», ο παίκτης είναι θετικός, αλλά για να προχωρήσουν οι συζητήσεις, θα πρέπει να μπει στην κουβέντα και ο μάνταζτέρ του. Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα, με τον Κάρλος Γκονζάλες που έχει υπό την αιγίδα του τον παίκτη, να φτάνει τις επόμενες ημέρες στην χώρα μας.

Την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ αναζητά ο Παναθηναϊκός, που τη Δευτέρα κοντράρεται με την ΑΕΚ. Στο 2.15 προσφέρεται στη Novibet ο άσος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα