«Κρούση Ολυμπιακού για Βιλένα, φαβορί η Εσπανιόλ»

«Κρούση Ολυμπιακού για Βιλένα, φαβορί η Εσπανιόλ»

«Κρούση Ολυμπιακού για Βιλένα, φαβορί η Εσπανιόλ»

bet365

Επιμένουν στην Ολλανδία για ενδιαφέρον και κρούση του Ολυμπιακού για τον ταλαντούχο κεντρικό χαφ, Τόνι Βιλένα, ωστόσο δίνουν τον πρώτο λόγο σε Εσπανιόλ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βιλένα να αποτελεί στόχο των Πειραιωτών. Οι Ολλανδοί τονίζουν πως έχει γίνει και κρούση του Ολυμπιακού για τον παίκτη.

Παράλληλα αναφέρεται πως το τελευταίο διάστημα έχουν χτυπήσει την... πόρτα του και η Πόρτο και η PSV ενώ στο κόλπο είχε μπει και η Ίντερ. Αυτήν την στιγμή πάντως σύμφωνα με Ολλανδούς αλλά και Ισπανούς φαβορί για την απόκτησή του είναι η Εσπανιόλ, που εφόσον τα καταφέρει θα τον κλείσει με 4ετές συμβόλαιο. Tονίζεται μάλιστα πως τα δεδομένα σε σχέση με την πιθανή παραμονή του στην Ολλανδία έχουν πια αλλάξει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα