Ραντεβού στο Βερολίνο με OTE TV!

Gazzetta team
Ραντεβού στο Βερολίνο με OTE TV!

bet365

Από την πρεμιέρα του Αυγούστου στο τελευταίο ματς της σεζόν και στο μεγάλο ραντεβού στο Βερολίνο! Μπάγερν vs Ντόρτμουντ με τα κανάλια ΟΤΕ SPORT σε HD!

Μπάγερν vs Ντόρτμουντ σε Τελικό για... 4η φορά (2008, 2012, 2014, 2016) και το ΟΤΕ Sport 1HD σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ραντεβού! Το βράδυ της 21ης Μαΐου ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να πει αντίο με ένα νταμπλ, όμως οι Βεστφαλοί επιθυμούν την πρώτη κούπα της σεζόν!

Από τα τελευταία πέντε ματς η Μπάγερν έχει κερδίσει τα τρία και ενώ υπάρχει μια ισοπαλία και μια ήττα στα πέναλτι. Στο γερμανικό Κύπελλο οκτώ είναι οι αναμετρήσεις τους. Σε τέσσερις περιπτώσεις το ματς κρίθηκε μετά την κανονική διάρκεια.

BVB, Bayern München

Στις 21 Μαΐου, όταν τα ρολόγια δείξουν 21.00, o OTE σας μεταφέρει στο Βερολίνο, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD. Για 112η φορά οι δύο τους θα τα... πουν σε επίσημο ματς. Η Μπάγερν θα είναι για 21η φορά σε τελικό. Αυτή η παρουσία μπορεί να της φέρει τον 18ο τίτλο της και μαζί και ρεκόρ. Αλλωστε, έχει κερδίσει τους οκτώ από τους τελευταίους εννέα τελικούς της. Στον αντίποδα, η Ντόρτμουντ πάει τρίτη διαδοχική φορά και 4η τα τελευταία πέντε χρόνια σε τελικό. Ένα μεγάλο ραντεβού που θα μεταδοθεί αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια από τον ΟΤΕ TV, γιατί η Γερμανία παίζει μπάλα εδώ!

Ο Τόμας Τούχελ έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου από την πρώτη του σεζόν στην Μπορούσια, αντίθετα ο προκάτοχός του, Γίργκεν Κλοπ, το έκανε αυτό την 4η του χρονιά. Απέναντι του ο Γκουαρδιόλα στο… αντίο του στα γερμανικά γήπεδα!

Ο Τόμας Μίλερ έχει τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ και ξεχωρίζει στον θεσμό, ενώ απέναντί του βρίσκεται ο 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος, Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ που έχει σκοράρει οκτώ γκολ στις επτά τελευταίες συμμετοχές του στο κύπελλο!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα