Προχωράει το πλάνο των αλλαγών σε ΕΠΟ

Προχωράει το πλάνο των αλλαγών σε ΕΠΟ

bet365

Οι FIFA / UEFA είχαν ζητήσει να προχωρήσει το χρονοδιάγραμμα των αλλαγών στην ΕΠΟ και ήδη το πρώτο σκέλος της αλληλογραφίας εστάλη.

Το πρώτο deadline ήταν μέχρι τις 20 Μαϊου. Από την ΕΠΟ εστάλη σε FIFA / UEFA ένα πρώτο σκέλος των αλλαγών και εν γένει τροποποιήσεων που πρέπει να γίνουν. Αλλαγές που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον κώδικα δεοντολογίας ή το πειθαρχικό κομμάτι.

Σε αυτήν την φάση οι δικαστές κοιτάζουν τα ζητήματα των κανονισμών και οι δικηγόροι τους Νόμους. Διότι εκτός των άλλων υπάρχει και το θέμα με τους Νόμους επί Υπουργίας Κοντονή αλλά και προηγούμενων περιπτώσεων. Η αντιπροσωπεία των FIFA / UEFA θα ξαναέρθει στην χώρα μας στις αρχές Ιουνίου και εκτιμάται πως μέχρι τα τέλη του συγκεκριμένου μήνα ένα πολύ σημαντικό μέρος των αλλαγών θα έχει προχωρήσει. Τέλος ο πρόεδρος της ΕΠΟ επρόκειτο να μιλήσει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο σε συνέδριο Φυσικής Αγωγής για το κομμάτι των προπονητών και γυμναστών και το πως επηρεάζονται από τον Νόμο που έχει περάσει. Από μέρους τους οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας είναι ξεκάθαροι: ότι ζητηθεί από τις FIFA / UEFA θα γίνει...
 

Τελευταία Νέα