ΠΑΟΚ: Βάζει Πέλκα, αλλάζει σχήμα

ΠΑΟΚ: Βάζει Πέλκα, αλλάζει σχήμα

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς από την στιγμή που δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Κάτσε και Τζιόλη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, προσανατολίζεται να ξεκινήσει με τον Πέλκα και με διαφορετικό σχήμα.

Δεν θα είναι πολλές οι αλλαγές που θα κάνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Σέρβος τεχνικός με δεδομένες τις απουσίες των Τζιόλη και Κάτσε που είναι τιμωρημένοι προτίθεται να «ρίξει» στο παιχνίδι τον Δημήτρη Πέλκα πίσω από τον Στέφανο Αθανασιάδη, ενώ θα έχουμε και αλλαγή στο σχήμα σε 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γλύκος, δεξιά ο Κίτσιου, αριστερά ο Λέοβατς και στο κέντρο της άμυνας οι Μαλεζάς και Τζαβέλλας. Αμυντικά χαφ οι Τσίμιροτ και Χαρίσης και στον άξονα ο Πέλκας. Στις πτέρυγες οι Μακ και Ροντρίγκες και στην κορυφή της επίθεσης ο Κλάους.

Στην έδρα του Πανιωνίου δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική των πλέι οφ. Στο 2.25 προσφέρει η Casino Rio Bet τη νίκη του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα