Αναστασίου και Βεργέτης στο στόχαστρο Νταμπίζα

Αναστασίου και Βεργέτης στο στόχαστρο Νταμπίζα

bet365

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποχωρεί από την κυπριακή Ομόνοια και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Κύπρο, ο «Ντάμπι» κοιτάζει στην Ελλάδα για τον αντικαταστάτη του

Ο Νίκος Νταμπίζας τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της κυπριακής Ομόνοιας, αλλά εκτός απ’ αυτόν θα κληθεί μέσα στις επόμενες μέρες να προχωρήσει και στην εξεύρεση λύσης για τον πάγκο του συλλόγου.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι θέμα ωρών να αποχωρήσει από τον πάγκο, καθώς ενημέρωσε τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Άγι Ιακωβίδη πως δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του και ήδη τα σενάρια από την Κύπρο… τοποθετούν ελληνικά ονόματα ως πιθανούς αντικαταστάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Κύπρο, οι δύο πρώτοι προπονητές που έχει στη λίστα του ο Νταμπίζας είναι ο Γιάννης Αναστασίου και ο Στάικος Βεργέτης. Με τον πρώτο είχαν μια πετυχημένη συνεργασία στον Παναθηναϊκό και στέφθηκαν Κυπελλούχοι Ελλάδας και ήδη στην Κύπρο «φωτογραφίζουν» το πρώην προπονητή του «τριφυλλιού» ως τον διακαή πόθο της Ομόνοιας. Περίπτωση, ωστόσο, εξαιρετικά δύσκολη.

Οι ίδιες «πηγές» μιλούσαν και για τον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος είναι άνεργος από τότε που αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν πως η ηλικία του Βεργέτη και η δουλειά που είχε δείξει τα προηγούμενα χρόνια στον Αστέρα είναι τα δύο στοιχεία που κάνουν ελκυστική την περίπτωσή του.

 

Τελευταία Νέα