H παρ' ολίγον συνάντηση Μαρινάκη-Αλαφούζου!

H παρ' ολίγον συνάντηση Μαρινάκη-Αλαφούζου!

bet365

Οι δύο ισχυροί άντρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που έφυγαν σχεδόν την ίδια ώρα από το αεροδρόμιο και οι δουλειές τους σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο.

Εφυγαν με μερικά λεπτά διαφορά. Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος πέταξαν στο εξωτερικό για διαφορετικές δουλειές και φυσικά διαφορετικούς παρτενέρ. Για μερικά λεπτά μάλιστα θα είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση στο «Ελ. Βενιζέλος» που όμως δεν έγινε ποτέ.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπήκε σχεδόν αμέσως στο αεροπλάνο το οποίο είχε προορισμό τις ΗΠΑ και τη Νέα Υόρκη συνοδευόμενος από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Πιο συγκεκριμένα η πτήση τους ήταν προγραμματισμένη για τις 12:30 ενώ αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη για την Αγγλία για το Λονδίνο στις 13:30 ο οποίος συνοδευόταν από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο!

ΤΟ PROMO ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Το ταξίδι του Γιάννη Αλαφούζο στις ΗΠΑ ήταν γνωστό εδώ και μέρες. Εκεί θα συναντηθεί με μέλη του συνδέσμου «Panatha USA», αλλά και με ομογενείς επιχειρηματίες, που πιθανόν να βοηθήσουν στο πρότζεκτ του γηπέδου.

Ο ισχυρός άντρας της πράσινης ΠΑΕ είχε στο πλευρό του και τον νέο διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου, Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο λόγος; Μιλάμε για έναν παγκόσμιο πρωταθλητή και πρώην αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας ο οποίος αν μη τι άλλο μπορεί ν' αποδειχθεί «κράχτης» και να συγκεντρώσει περισσότερα funds από αυτά που περιμένει ο Γιάννης Αλαφούζος (άλλωστε κρατάει μικρό καλάθι για το συγκεκριμένο ταξίδι».

Ο ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ
Αυτό που δεν ήταν γνωστό ήταν το ταξίδι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ωστόσο επίσης δεν αποτελεί είδηση. Το Αθήνα-Λονδίνο είναι πιο συχνό δρομολόγιο από το σπίτι του στην Capital στα γραφεία του Πειραιά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη συνάντηση που είχε στο Μαξίμου με τον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά έφυγε για το αεροδρόμιο μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο.

Οι δύο άντρες πέταξαν για το Λονδίνο δίχως να έχει γίνει γνωστός ο λόγος. Ο καθένας θα μπορούσε να υποθέσει αρκετούς όπως το θέμα με τη Νότιγχαμ το οποίο τα αγγλικά ΜΜΕ το έχουν αρκετά προχωρημένο ή άκομα και για τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Βεβαίως μπορεί να είναι και καθαρά προσωπικοί οι λόγοι του ταξιδιού. Για τις επαγγελματικές υποθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη (άλλωστε διατηρεί γραφεία και στο Λονδίνο) για παράδειγμα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα