H ώρα της φιέστας για ΑΕΚ!

H ώρα της φιέστας για ΑΕΚ!

H ώρα της φιέστας για ΑΕΚ!

bet365

Μεγάλη... λύσσα στις τάξεις των φίλων της Ένωσης για την αυριανή γιορτή της ΑΕΚ για την κούπα και το gazzetta.gr έχει τις λεπτομέρειες, πανικός για τα μπλουζάκια «ΗΡΘΑΜΕ»!

Είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο στον... κιτρινόμαυρο πλανήτη ΑΕΚ να επικρατεί ένας μικρός χαμός σχετικά με το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε εργάσιμη μέρα υπάρχει περίπτωση για απίστευτη παρουσία φίλων της Ένωσης).

Όλοι θέλουν να γιορτάσουν τον τίτλο της επιστροφής της ΑΕΚ και ταυτόχρονα να γιορτάσουν όλοι μαζί μία κούπα που δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να το κάνουν λόγω της απόφασης να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός Κυπέλλου.

Η γιορτή της ΑΕΚ θα γίνει, η ώρα της φιέστας έρχεται και επίσημα (σωστά) η ΠΑΕ δεν πρόκειται να ανακοινώσει κάτι, ή να οργανώσει κάτι επιπλέον, ωστόσο θα υπάρξει ένα σύντομο και όπως πρέπει τελετουργικό για να χαρεί ο κόσμος της Ένωσης την κούπα μαζί με τον κόσμο.

Με την ολοκλήρωση της προθέρμανσης των παικτών της ΑΕΚ και του Πανιωνίου (δηλαδή στις 20:10 με 20:15) οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο και θα πάρουν το κύπελλο, την κούπα που θα βρίσκεται στο σημείο που ήταν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό (σ.σ.: του τελικού) και θα κάνουν ένα σύντομο γύρο θριάμβου για να γιορτάσουν με τους φίλους της ομάδας.

Σε φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου θέλουν στην ΑΕΚ να εξελιχθεί το ματς της Παρασκευής με τον Πανιώνιο. Στο 1.55 προσφέρεται ο άσος της Ενωσης στη Mybet.

Κόσμος αναμένεται αρκετός και παρά το γεγονός ότι είναι εργάσιμη ημέρα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μιλάμε για απίστευτη και πρωτοφανή παρουσία κόσμου! Σίγουρα αναμένεται να ανέβουν αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και να φτάσουν (ίσως και να ξεπεράσουν) τις 20 χιλιάδες.

Εκεί που επικρατεί ένας πανικός είναι για τις μπλούζες των νικητών. Το μπλουζάκι που έγραφε «ΗΡΘΑΜΕ» και είχε το τρόπαιο πάνω του! Στην ΠΑΕ τρέχουν και... δεν προλαβαίνουν αφού ΟΛΟΙ ψάχνουν να βρουν το μπλουζάκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το συγκεκριμένο t-shirt θα είναι διαθέσιμο για το κοινό από την μπουτίκ της ΑΕΚ που υπάρχει στο ισόγειο των γραφείων της ΠΑΕ από την Δευτέρα χωρίς πάντως να είναι οριστικό αυτό... Δεν αποκλείεται κοινώς να αργήσει μία - δυο μέρες, όπως και να 'χει θα υπάρκει σχετική ενημέρωση για τον κόσμο της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα