Χωρίς Μανωλά με Πανιώνιο, τι του είπε ο Μελισσανίδης!

Χωρίς Μανωλά με Πανιώνιο, τι του είπε ο Μελισσανίδης!

Χωρίς Μανωλά με Πανιώνιο, τι του είπε ο Μελισσανίδης!

Ο Στέλιος Μανωλάς αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν υπερκόπωση. Ξεκούραση για τουλάχιστον πέντε ημέρες. «Να ξεκουραστείς, εσύ με νοιάζεις», είπε ο Μελισσανίδης στον τεχνικό της Ένωσης. Με Παναγιωτάρα κόντρα στον Πανιώνιο. 

Το άγχος και η πίεση λόγω των συνεχόμενων και κρίσιμων αγώνων επηρέασαν τον Στέλιο Μανωλά. Ο τεχνικός της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω αδιαθεσίας  και οι γιατροί τού συνέστησαν αποχή από κάθε δραστηριότητα για πέντε τουλάχιστον ημέρες, λόγω υπερκόπωσης. 

Έτσι, όπως γνωστοποίησε η Ένωση, κόντρα στον Πανιώνιο την ομάδα θα καθοδηγήσει ο Νίκος Παναγιωτάρας. 

Εννοείται πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημερώθηκε για το γεγονός και επικοινώνησε με τον Έλληνα τεχνικό προκειμένου να του ευχηθεί περαστικά και να του ζητήσει να προσέξει τον εαυτό του.

«Κοίτα να ξεκουραστείς και γενικά μην ασχοληθείς με τίποτα και μη σε απασχολεί τίποτα... Μόνο εσύ με νοιάζεις και η υγεία σου. Θα κάνεις ότι σου είπαν οι γιατροί», είπε μεταξύ άλλων ο Μελισσανίδης στον Στέλιο Μανωλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Ο προπονητής της ομάδας μας, Στέλιος Μανωλάς, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις εξαιτίας αδιαθεσίας την οποία αισθάνθηκε και οι γιατροί τού συνέστησαν αποχή από κάθε δραστηριότητα για πέντε τουλάχιστον ημέρες, λόγω υπερκόπωσης. 
Εννοείται ότι για την ΑΕΚ αυτό που προέχει είναι η υγεία του ανθρώπου, που αποτελεί σύμβολο για την ομάδα μας και την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο την ομάδα θα καθοδηγήσει ο συνεργάτης του Στέλιου Μανωλά, Νίκος Παναγιωτάρας.    

Best of internet