ΠΑΟΚ: Ψηφίστε τον MVP της σεζόν

ΠΑΟΚ: Ψηφίστε τον MVP της σεζόν

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ψηφίστε τον MVP της σεζόν

bet365

Η σεζόν 2015-16 φτάνει στο τέλος της και οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Η διαδικασία γίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ, που αναφέρει:

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, το paokfc.gr, διεξάγει τη μεγάλη ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της σεζόν που θα κατακτήσει το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος».

Τη σεζόν 2013-14 νικητής ήταν ο αειθαλής Λίνο που στην τελευταία του χρονιά στον ΠΑΟΚ κέρδισε την προτίμηση του κοινού χάρη στις ασίστ και τη γενικότερα καλή παρουσία του.

Τη σεζόν 2014-15 τον διαδέχτηκε ο Εργκούς Κάτσε. Ενας από τους λίγους που κατάφερε να παραμείνει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης παρά την ελεύθερη πτώση του Δικεφάλου από τον Ιανουάριο και μετά. Ποιος θα είναι ο νικητής για τη σεζόν 2015-16; Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσετε εσείς με την ψήφο σας μέσα από την ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Το δημοψήφισμα θα λήξει πριν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν που είναι στις 31.05.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα