ΠΑΟΚ: Τέλος ο Σάμπο για φέτος

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Σάμπο για φέτος

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Σάμπο για φέτος

bet365

Ο Έρικ Σάμπο δεν συμμετείχε στην σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς θα ενσωματωθεί νωρίτερα, όπως έγραψε το Gazzetta.gr, στην αποστολή της εθνικής Σλοβακίας.

Ο Σλοβάκος μέσος δεν βρέθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, καθώς ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Μπρατισλάβα προκειμένου να ξεκινήσει στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας της χώρας του, όπου έχει κληθεί ενόψει του Euro της Γαλλίας.

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Σλοβακίας η οποία ξεκινά την Πέμπτη, προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στην τελική 23αδα του Euro.

Τόσο ο Βλάνταν Ίβιτς, όσο και η διοίκηση, άναψαν το πράσινο φως με την προϋπόθεση να μπορεί, εφόσον τον χρειαστεί η ομάδα, να τον ζητήσει πίσω κατά τη διάρκεια των πλέι οφ.

Παράλληλα, είναι μια κίνηση «καλής θέλησης» από τον ΠΑΟΚ, που θα μπορούσε χωρίς πρόβλημα να κρατήσει τον Σάμπο έως τις 30/5 στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να επιτραπεί από την Σλοβακική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η παραμονή του Ρόμπερτ Μακ μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα