ΠΑΟΚ: Αφήνει τον Σάμπο για να κρατήσει τον Μακ!

ΠΑΟΚ: Αφήνει τον Σάμπο για να κρατήσει τον Μακ!

bet365

Ο ΠΑΟΚ «απελευθερώνει» νωρίτερα τον Έρικ Σάμπο και περιμένει να μάθει τι θα γίνει με τους Ρόμπερτ Μακ και Εργκίς Κάτσε ενόψει του φινάλε των πλέι οφ…

Μεγάλο πονοκέφαλο δημιουργεί στο «Δικέφαλο» το θέμα της έξτρα άδειας, που πρέπει να εξασφαλίσει για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ετοιμάζονται να πάνε στο Euro της Γαλλίας.

Οι τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές (Μακ, Σάμπο, Κάτσε) έχουν άδεια έως τις 30 Μαΐου, αλλά η παράταση των πλέι οφ μέχρι τις 31/5 ή την 1/6, επιβάλλει την εξασφάλιση επιπλέον δύο ημερών.

Σε μια κίνηση «καλής θέλησης», ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να αφήσει τον Ερικ Σάμπο να φύγει άμεσα για να ενσωματωθεί με την αποστολής της εθνικής ομάδας της Σλοβακίας. Άλλωστε ο Σλοβάκος μέσος δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε ένα λεπτό στους πρώτους δύο αγώνες των πλέι οφ από τον Ίβιτς. Πάντως, αν τον χρειαστεί η ομάδα κατά τη διάρκεια των πλέι οφ έχει τη δυνατότητα να τον καλέσει πίσω.

Αυτό που «καίει» τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» είναι η παραμονή του Ρόμπερτ Μακ μέχρι και τον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ κόντρα στην Παναθηναϊκό. Ευελπιστούν, λοιπόν, ότι μ’ αυτή την κίνησή τους οι παράγοντες της σλοβακικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και ο προπονητής της, Γιαν Κόζακ, θα πεισθούν και θα «ανάψουν το πράσινο φως» για την παραμονή στην Ελλάδα του Μακ μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ έχει γνωστοποιήσει τα αιτήματά του προς τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Σλοβακίας και της Αλβανίας, για την περίπτωση του Κάτσε, και περιμένει απαντήσεις.

Πάντως, τα μηνύματα που φτάνουν στην Τούμπα δεν είναι θετικά και ο Ίβιτς δεν ξέρει μέχρι σήμερα αν θα μπορεί να υπολογίζει στους δύο ποδοσφαιριστές για τον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα