Λάγο: «Καλή επιλογή ο Παναθηναϊκός»

Λάγο: «Καλή επιλογή ο Παναθηναϊκός»

Ο Ρομπέρτο Λάγο μίλησε για την προοπτική μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και εμφανίστηκε αρκετά θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο!  

Λάγο: «Καλή επιλογή ο Παναθηναϊκός»

Εδώ και καιρό ψάχνει για αριστερό μπακ ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο ποδοσφαιριστή που φαίνεται να έχει στην κορυφή της λίστας του ο Ιταλός, είναι ο Ρομπέρτο Λάγο. Ο Ισπανός μπακ, μένει ελεύθερος από την Χετάφε που υποβιβάστηκε και ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο Παναθηναϊκός, όπως τονίζει και ο ίδιος, είναι μία από τις ομάδες που ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal», ο ίδιος χαρακτήρισε καλή επιλογή για την συνέχεια της καριέρα του το «τριφύλλι».

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή για το μέλλον μου. Μου έχει μεταφερθεί πως όντως η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για μένα, όπως απ' όσο γνωρίζω ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες. Μετά τον υποβιβασμό της Χετάφε και μια δύσκολη σεζόν, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αποσυνδεθώ για μερικές ημέρες και στη συνέχεια να ενδιαφερθώ για το μέλλον μου...

Το συμβόλαιό μου λήγει στις 30 Ιουνίου και δεν θα συνεχίσω στην Χετάφε. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να αγωνιστώ εκτός Ισπανίας, αλλά θα πρέπει πρώτα να εκτιμήσω τις προτάσεις που έχω στα χέρια μου και στη συνέχεια να πάρω την καλύτερη απόφαση για μένα, που βρίσκομαι στην καλύτερη ηλικία της καριέρας μου, και για την οικογένειά μου. Δεν αποκλείω δε να δοκιμάσω την τύχη μου για πρώτη φορά μακριά από την Ισπανία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λάγο.

Best of internet