Αργεί ακόμα η επάνοδος του Ομάρ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αργεί ακόμα η επάνοδος του Ομάρ

Ο Ομάρ έχει ακόμα... δρόμο μπροστά του προκειμένου να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, με τον τραυματισμό του να είναι πιο σοβαρός από κάκωση. Μπορεί να χάσει και προετοιμασία.

Αργεί ακόμα η επάνοδος του Ομάρ

Ο Νορβηγός ακραίος αμυντικός - όπως φαίνεται - έχει πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα από την κάκωση που είχε εκτιμηθεί αρχικά για τον αστράγαλό του (σ.σ. στις 4 Μαϊου) μετά από μία ατυχία που είχε στην εκτέλεση άσκησης στην προπόνηση. Ο Ομάρ θα αργήσει ακόμα να επανέλθει σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς και υπό προϋποθέσεις μπορεί να έχει... θέμα και με την έναρξη της προετοιμασίας και όχι μόνο. Και γενικά για την προετοιμασία καθώς ορισμένες πηγές έκαναν λόγο για επιστροφή του τον Αύγουστο και ίσως και πιο μετά. Σε κάθε περίπτωση το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού θα κάνει το καλύτερο δυνατό ως προς το come back του. Έτσι και αλλιώς πάντως ως γνωστόν οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη φύγει για διακοπές και η έναρξη της προετοιμασίας πάει για 20 Ιουνίου.

Ο ίδιος ο Ομάρ πάντως με post του ενημέρωσε χθες πως θα χάσει και τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της Νορβηγίας το προσεχές διάστημα. Δηλαδή το Πορτογαλία - Νορβηγία στις 29 / 05, το Νορβηγία - Ισλανδία την 1η Ιουνίου και στις 5 Ιουνίου το Βέλγιο - Νορβηγία. Όλα φιλικά ματς. Φυσικά ένας τέτοιος τραυματισμός δεν πάει πίσω μόνο τον παίκτη αλλά δημιουργεί και... ζήτημα για το μεταγραφικό ενδιαφέρον που υπάρχει.

Best of internet