Επένδυση για το μέλλον με Παπαφώτη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Επένδυση για το μέλλον με Παπαφώτη ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Επένδυση για το μέλλον για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ενδιαφέρεται για τον 20χρονο επιθετικό μέσο του ΑΠΟΕΛ, Βασίλη Παπαφώτη. Ρώτησαν τον Ντε Βινσέντι οι Ηπειρώτες για τον νεαρό.

Μία επένδυση για το μέλλον μπορεί να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Άγιαξ» έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βασίλη Παπαφώτη από τον ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος για τον 20χρονο επιθετικό μέσο των Κύπριων, ο οποίος έχει βγει από τις ακαδημίες του συλλόγου της Λευκωσίας, έχει δύο συμμετοχές τη φετινή σεζόν με Πάφο και Ανόρθωση και μένει ελεύθερος.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr, οι Ηπειρώτης ρώτησαν και τον Τόμας Ντε Βινσέντι για τον νεαρό άσο, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ να τους λέει τα καλύτερα λόγια. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας των Ιωαννίνων ακόμα δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση, πέρα από το να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους, τη στιγμή που εκτός από επένδυση για το μέλλον αποτελεί και μία φθηνή λύση.

Το who is who

Ο Βασίλης Παπαφώτης γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1995 στη Λευκωσία, έχει ύψος 1,74μ., αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και αποτελεί παιδί των ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ. Τον Ιούλιο του 2013 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, όμως έχει μέχρι τώρα μόλις 2 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ λήγει φέτος και δεν αποκλείεται να δούμε άλλον έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης, είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κύπρου, τελευταία με την Κ21, με την οποία μετράει 8 εμφανίσεις έως τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα