Όλοι πιστεύουν στην άνοδο στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Όλοι πιστεύουν στην άνοδο στον ΟΦΗ

bet365

Πίστη για την άνοδο στην Β' Εθνική επικρατεί στον ΟΦΗ, όπως φάνηκε και από την συνάντηση των μελών του ΔΣ.

Στον ΟΦΗ η πίστη για την άνοδο της ομάδας, είναι διάχυτη αυτήν την εποχή.

Η κρητική ομάδα έχει φέρει την κατάσταση εκεί που ήθελε και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Φωστήρα, θέλει να ολοκληρώσει με επιτυχία την φετινή χρονιά.

Η πίστη της διοίκησης του ΟΦΗ, για την επίτευξη του στόχου, διαπιστώθηκε και την Δευτέρα (16/5) το βράδυ, όπου μετά το σημαντικό διοικητικό συμβούλιο, ενόψει του αγώνα με το Φωστήρα, τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ, πήγαν στο KAΦΕ EL-CLASICO και συνέχισαν την ποδοσφαιρική συζήτηση, γύρω απο τα θέματα του ΟΦΗ και την κρίσιμη εβδομάδα για την κρητική ομάδα.

Στον ΟΦΗ πιστεύουν ότι ο στόχος της ανόδου στην Β' Εθνική θα επιτευχθεί και θα ξεκινήσει μια νέα πορεία για το κρητικό συγκρότημα, με στόχο την επιστροφή του ξανά στην Σούπερ Λίγκ, όπου ανήκει.

Να σημειωθεί ότι στην παρέα της διοίκησης του ΟΦΗ βρέθηκαν και δυο ακόμη επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό, να συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει ο ΟΦΗ μετά το παιχνίδι της Κυριακής.

Πρόκεται για τους κ.κ. Νίκο Πλατάκη και Μανόλη Ορφανάκη, οι οποίοι είναι κοντά στην προσπάθεια του ΟΦΗ.

Παρών ήταν επίσης και ο γιατρός του ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης.

Στο KAΦΕ EL-CLASICO η διοίκηση του ΟΦΗ πέρα απο τους γευστικούς μεζέδες του Μηνά Πίτσου και της συζύγου του Ελενας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά την συνέντευξη των πρώην παραγόντων του ΟΦΗ Μιχάλη Τζιράκη και Νίκου Δουλουφάκη στην KΡHTH-ΤV με θέμα τον ΟΦΗ και την προσπάθεια του για την άνοδο.

Η βραδιά κύλησε όμορφα με πολυ...ΟΦΗ και σχέδια για το μέλλον της ομάδας, μετά την Κυριακή, όταν με το καλό ο ΟΦΗ κερδίσει την άνοδο του στην παραπάνω κατηγορία.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr είναι απο την βραδιά της διοίκησης του ΟΦΗ στο KAΦΕ EL-CLASICO.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα