ΠΑΟΚ: Αγώνες παιδιών για τα 90 χρόνια

ΠΑΟΚ: Αγώνες παιδιών για τα 90 χρόνια

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αγώνες παιδιών για τα 90 χρόνια

bet365

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 90 χρόνων, την Κυριακή (22/5) ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την ΕΠΣΜ, θα διεξάγει αγώνες ποδοσφαίρου για μικρά παιδιά στις κατηγορίες junior και pre-junior.

Αγώνες για τους μικρούς φίλους της ομάδας θα διεξαχθούν στα αθλητικά κέντρα Μηχανιώνας, Λώλας, Νέας Κρήνης, Μετεώρων, Κολχικού και Ανατολικού. Οι ομάδες που θα αγωνιστούν θα προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους σε μια σειρά πρωτότυπων αγώνων και τεστ.

Σε κάθε κέντρο θα υπάρχει μουσική με Dj, θα υπάρχουν δώρα που θα δοθούν στις ομάδες που θα αγωνιστούν αλλά και στον κόσμο που θα παρακολουθήσει αυτά τα παιχνίδια. Αυτοί οι αγώνες δεν θα αναδείξουν νικητές! Νικητές θα είναι όλοι όσοι συμμετέχουν ή παρακολουθήσουν! Στα γήπεδα θα υπάρχει αντιπροσωπεία παικτών και βετεράνων του ΠΑΟΚ. Στις εκδηλώσεις αναμένεται να συμμετέχουν περίπου 2.500 παιδιά, προπονητές από τις ομάδες, τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και προσωπικό της ΕΠΣΜ.

 

Τελευταία Νέα