Το... πάρτι στους δρόμους της Βασιλείας (pics & vids)

Το... πάρτι στους δρόμους της Βασιλείας (pics & vids)

bet365

Η Σεβίλλη και Λίβερπουλ θα συγκρουστούν σε λίγη ώρα στον τελικό του Europa League στο «St. Jakob Park», με τον κόσμο των δύο ομάδων να έχει ξεκινήσει από νωρίς το πάρτι στους δρόμους της Βασιλείας.

Σεβίλλη και Λίβερπουλ θα διεκδικήσουν σε λίγη ώρα στο «St. Jakob Park» της Ελβετίας τον τίτλο του Europa League, με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στους δρόμους της Βασιλείας να είναι εντυπωσιακή.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι επιθυμεί να φτάσει στον 5ο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της και να γίνει η πρώτη που θα κατακτήσει για 3η σερί χρονιά το Europa League, ενώ από τη άλλη οι «Reds» του Γίρκεν Κλοπ κυνηγούν τον πρώτο τίτλο με τον Γερμανό στο τιμόνι τους, ευελπιστώντας να επιστρέψουν σε ευρωπαϊκή κορυφή μετά τον τελικό του Champions League το 2005.|

Χιλιάδες φίλοι των δύο ομάδων έχουν κάνει το ταξίδι για την Ελβετία, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των ομάδων τους, στήνοντας ένα ατελείωτο πάρτι στους δρόμους της Βασιλείας, το οποίο αναμένεται να μεταφερθεί στο «St. Jakob Park», καθώς πλησιάζει η ώρα του μεγάλου τελικού.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα