Τα λένε ξανά για διαιτησία ΕΠΟ - Σούπερ Λίγκα

Τα λένε ξανά για διαιτησία ΕΠΟ - Σούπερ Λίγκα

Συνάντηση με τους Γιώργο Γκιρτζίκη και Κύρο Βασσάρα θα έχουν αύριο Πέμπτη οι Μποροβήλος και Πανόπουλος με το θέμα να είναι ξανά η επαγγελματική διαιτησία.

Τα λένε ξανά για διαιτησία ΕΠΟ - Σούπερ Λίγκα

Εκτός από το οικονομικό και τον τρόπο που θα δίνονται τα έσοδα από τα τηλεοπτικά στις ομάδες, η κίνηση των 12 είχε τονίσει πως στόχος της είναι να γίνει επαγγελματική διαιτησία. Στο συγκεκριμένο Δ.Σ. της Λίγκας είχε αποφασιστεί να κινηθεί ο Συνεταιρισμός προς αυτό το σημείο και αύριο θα αρχίσουν οι επαφές με ΕΠΟ και διαιτησία για το θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα στα γραφεία της ΕΠΟ θα βρεθούν ο πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος με τον Χρήστο Πανόπουλο, τον άνθρωπο που είχε αρχίσει αυτή την κίνηση των 12. Θα έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Γκριτζίκη και τον Κύρο Βασσάρα (σ.σ. στις 2.30 το μεσημέρι αν και μπορεί να αρχίσει λίγο πιο νωρίς). Όπως αναφέραμε η συζήτηση θα έχει να κάνει με την διαιτησία και τους τρόπους που αυτή θα βελτιωθεί, με την Λίγκα να είναι ξεκάθαρη ως προς το να γίνει επαγγελματική.

Συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπής πριν την συνάντηση 

Πριν την συνάντηση με την Λίγκα, στην ΕΠΟ θα υπάρξει συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής (σ.σ. 11 το πρωί), όπου και θα θα αποφασιστεί η σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης μέσα στον Ιούνιο. Η Γ.Σ. αυτή θα είναι ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Best of internet