Γυμνός και... ερωτευμένος ο Ντάνι Άλβες! (pic)

Γυμνός και... ερωτευμένος ο Ντάνι Άλβες! (pic)

Ο Ντάνι Άλβες συμπλήρωσε ένα χρόνο σχέσης με την Χοάνα Σανθ και ο ερωτευμένος Βραζιλιάνος το γιόρτασε με μία γυμνή φωτογραφία του παρέα με τη σύντροφο του, την οποία συνόδευσε με τρυφερή αφιέρωση.

Γυμνός και... ερωτευμένος ο Ντάνι Άλβες! (pic)

Ο Ντάνι Άλβες έκλεισε ένα χρόνο στο πλευρό της αγαπημένης του Χοάνα Σανθ και ο Βραζιλιάνος δεν δίστασε να δηλώσει δημόσια τον έρωτα του, «ανεβάζοντας» μία καλλιτεχνική φωτογραφία με τον ίδιο και τη σύντροφο του να βρίσκονται αγκαλιά χωρίς ρούχα, την οποία μάλιστα στυνόδευσε και με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο η ψυχή μου βρήκε το ιδανικό άλλο της μισό, προκειμένου να μοιραστεί μαζί της, την τρέλα, την λογική και την περιπέτεια. Νιώθω τυχερός που βρίσκεσαι στη ζωή μου Χοάνα Σανθ, αγάπη μου. Τα πάντα μαζί σου είναι απίθανα, κάθε δευτερόλεπτο μαζί σου είναι αρκετό για να καταλάβω την απλότητα της ευτυχίας. Είσαι τέλεια, λατρεύω τις αρετές σου, είμαι παθιασμένος με το πόσο απλή είσαι, αγαπώ την καρδιά σου, είσαι η τέλεια μελωδία για το τραγούδι μου. Σε αγαπώ αδελφή ψυχή μου», ανέφερε στο μήνυμα του ο δεξιός μπακ της Μπαρτσελόνα.

Best of internet