Δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο «Γεντί Κουλέ»

Δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο «Γεντί Κουλέ»

Δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο «Γεντί Κουλέ»

Κατάμεστο θα είναι το «Γεντί Κουλέ» στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα την Κυριακή (17:00), καθώς ήδη έχει γίνει σολντ άουτ στις 6 από τις 8 θύρες.

Είναι χωρίς αμφιβολία ο αγώνας της χρονιάς όχι μόνο για ΟΦΗ και Φωστήρα, αλλά συνολικά για την Γ' Εθνική, καθώς σε κανέναν από τους άλλους τρεις ομίλους η άνοδος δεν κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική. Την Κυριακή στις 17:00 οι Κρητικοί θα υποδεχθούν τους Αθηναίους και το «Γεντί Κουλέ» θα είναι κατάμεστο, με τον κόσμο να βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας του Νίκου Νιόπλια για άνοδο στην Β' Εθνική.

Μάλιστα ήδη έχει υπάρξει σολντ άουτ στις 6 από τις 8 Θύρες και όπως αναφέρουν στον ΟΦΗ με ανακοίνωσή τους, ως την Παρασκευή δεν θα υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Για την καλύτερη ενημέρωση του φίλαθλου κοινού του ΟΦΗ ενόψει της κίνησης των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Φωστήρα στο Γεντί Κουλέ, η διοίκηση του ΟΦΗ τονίζει ότι αδιάθετα εισιτήρια υπάρχουν ακόμη αρκετά για τις θύρες 1,4 και 5.

Τα εισιτήρια της Θύρας 6 και της θύρας 8 «έφυγαν» την Τρίτη (17/5) το μεσημέρι και οι ενδιαφερομενοι φίλαθλοι θα πρέπει να αναζητήσουν εισιτήρια για τις προαναφερόμενες θύρες.

Σημειώνεται ότι απο τις προηγούμενες ημέρες έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για τις θύρες 2,3,7 και 9.

Απο την διοίκηση του ΟΦΗ γίνεται γνωστό ότι οι φίλαθλοι που θέλουν να βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο, πρέπει να σπεύσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (20/5), να προμηθευτούν το εισιτήριο τους, καθώς μέχρι τότε τα εισιτήρια αναμένεται να έχουν εξαντληθεί, καθώς η ζήτηση είναι πραγματικά πρωτοφανής».

Best of internet