Επιβεβαίωση για Καρντόσο από Κέρκυρα

Επιβεβαίωση για Καρντόσο από Κέρκυρα

bet365

Η Κέρκυρα επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για τον Οράσιο Καρντόσο, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους και ότι θα συνεχίσει από άλλο πόστο.

Όπως γράψαμε από τη Δευτέρα (16/5), ολοκληρώθηκε πρόωρα η συνεργασία του Οράσιο Καρντόσο με την Κέρκυρα και θα αναλάβει, πλέον, καινούριο ρόλο, αφού θα είναι τα... μάτια των Φαιάκων στην Αργεντινή. Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του gazzetta.gr ήρθε την Τετάρτη (18/5) από την ΠΑΕ, που ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά και ότι θα συνεχίσει από άλλο πόστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα

Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Οράσιο Καρντόσο, μετά από 2 χρόνια. Έναν παίκτη υπόδειγμα ήθους και επαγγελματισμού, έναν παίκτη που αφήνει το στίγμα του τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Καρντόσο λέει "αντίο" στην ενεργό δράση, με τελευταίο αγώνα συμμετοχής το Κέρκυρα- Απόλλων Σμύρνης, αλλά φυσικά δε θα σταματήσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ θα ήθελαν από κοινού να ευχηθούν "ό,τι καλύτερο" στην πορεία του.

Είναι σίγουρο ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα