Μελισσανίδης: «Όταν υπάρχει δικαιοσύνη»!

Gazzetta team
Μελισσανίδης: «Όταν υπάρχει δικαιοσύνη»!

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για την έκπληξη που του έκαναν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία του, για το Κύπελλο της ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο...

'Οπως διαβάσατε και είδατε νωρίτερα οι υπάλληλοι της Aegean είχαν προετοιμάσει αποθεωτική υποδοχή στον Δημήτρη Μελισσανίδη με αφορμή φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ.

Για το συγκεκριμένο γεγονός ρωτήθηκε και μίλησε το αφεντικό της Aegean που αναφέρθηκε στην κούπα που κατέκτησε η ΑΕΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο που όπως υπογράμμισε βγήκε κερδισμένο από τον συγκεκριμένο τελικό!

«Ευχαριστώ τους εργαζόμενους για την ιδιαίτερη χαρά που μου προσφέρουν με αυτήν τους την έκπληξη. Νιώθω ικανοποίηση, κυρίως για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι φυσικά η κατάκτηση του Κυπέλλου, που έδωσε και πάλι στους οπαδούς και τους φιλάθλους της ΑΕΚ τη χαρά και το χαμόγελο που τους έλειπαν τόσα χρόνια», είπε στο Pontos-News.gr ο Μελισσανίδης και συνέχισε τονίζοντας τον δεύτερο λόγο της ικανοποίησής του:

«Ο δεύτερος γιατί αποδείχτηκε ότι όταν υπάρχει αντικειμενικότητα και δικαιοσύνη, κερδισμένο τελικά βγαίνει το ποδόσφαιρο. Χθες το βράδυ ο μεγάλος κερδισμένος ήταν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω το Κύπελλο στα αδικοχαμένα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα