Το πάρτι της κούπας της ΑΕΚ (vid)

Το πάρτι της κούπας της ΑΕΚ (vid)

Gazzetta team
Το πάρτι της κούπας της ΑΕΚ (vid)

bet365

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε στην ιστοσελίδα της βίντεο δικής της παραγωγής με όλους τους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ αναφέρει:

Ήταν η πιο μεγάλη νύχτα της τελευταίας πενταετίας! Η ΑΕΚ ήταν πανάξια Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2016 και όλοι όσοι αποτελούν την κιτρινόμαυρη οικογένεια έζησαν στιγμές από αυτές που είχαν λείψει τα τελευταία χρόνια.
ΗΡΘΑΜΕ όμως! Η ΑΕΚ είναι και πάλι εδώ, έχει επιστρέψει στην ελίτ και στους τίτλους και τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Το πάρτι της Τρίτης στο Ολυμπιακό Στάδιο, στη Νέα Φιλαδέλφεια και όπου αλλού υπήρχε Ενωσίτης θα μείνει αξέχαστο. Ήταν το ξέσπασμα ενός ολόκληρου λαού και μια φαντασμαγορική αναγγελία επιστροφής!
Πρώτοι απ’ όλους, όμως, δικαιούνται να το γιορτάζουν ο Στέλιος Μανωλάς και οι ποδοσφαιριστές του. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί είναι οι ήρωες και αυτοί ήταν το επίκεντρο της χαράς. Αυτούς ακολούθησε και η κάμερα της DreamMaster Production στην απονομή, στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ για λογαριασμό του AEK TV και αυτές τις εικόνες μπορείτε να απολαύσετε στο βίντεο με το πάρτι της κούπας!

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα