Τη γλίτωσε με πρόστιμο για το στοίχημα ο Ντεμικέλις

Τη γλίτωσε με πρόστιμο για το στοίχημα ο Ντεμικέλις

Τη γλίτωσε με πρόστιμο για το στοίχημα ο Ντεμικέλις

bet365

Το ποσό των 28.000 ευρώ καλείται να καταβάλει ο Μάρτιν Ντεμικέλις, λόγω του προστίμου που του επιβλήθηκε για την παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα, την οποία και έχει παραδεχθεί.

Ο έμπειρος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, ομολόγησε και παραδέχθηκε την ενασχόλησή του με το στοίχημα, δίχως όμως να υπάρχει κάποια υποψία για χειραγώγηση αγώνα ή ν' αφορά κάποιο από τα παιχνίδια των «πολιτών».

Η δραστηριότητά του έλαβε χώρα ανάμεσα στην 22α Ιανουαρίου και τη 15η Φεβρουαρίου, με συνολικά 29 πονταρίσματα.

Όπως έγινε γνωστό, η FA του επέβαλε πρόστιμο 40.000 ευρώ και τον προειδοποίησε για το μέλλον, αφού έδειξε διαλλακτική τη στιγμή που άκουσε από τον Ντεμικέλις ν' αποδέχεται το λάθος του και ν' απολογείται ειλικρινά.

Για το 3/3 ταξίδεψε στη Βασιλεία η Σεβίλλη, κόβει όμως τον δρόμο της ένα από τα «μεγαθήρια» της Γηραιάς Ηπείρου. Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Λίβερπουλ - Σεβίλλη, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα