«Χάρηκα που κατακτήσαμε το Κύπελλο, αξίζει μία ευκαιρία ο Μανωλάς»

«Χάρηκα που κατακτήσαμε το Κύπελλο, αξίζει μία ευκαιρία ο Μανωλάς»

«Χάρηκα που κατακτήσαμε το Κύπελλο, αξίζει μία ευκαιρία ο Μανωλάς»

bet365

Ο «θρυλικός» Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς εκφράζει μέσω του gazzetta.gr την χαρά του για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ, αποθεώνει τον Στέλιο Μανωλά, ενώ αναφέρεται και στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς με το παράσημο του πρωταθλητής Ευρώπης εγκατέλειψε το καλοκαίρι του 1991 τον Ερυθρό Αστέρα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Με την «Ένωση» έμελλε να κατακτήσει τρία πρωταθλήτρια σε μία άκρως παραγωγική πενταετία. Το 1996 μπήκε στο κλαμπ των διπλών πρακτόρων ακολουθώντας τον Ντουσαν Μπάγεβις, αλλά ποτέ δεν απαρνήθηκε τα «κιτρινόμαυρα» συναισθήματα του.

Ο παλαίμαχος αμυντικός μέσος εμφανίστηκε ενήμερος μιλώντας στο gazzetta.gr για την επιστροφή της ΑΕΚ στους τίτλους έπειτα από πέντε χρόνια ανομβρίας.

«Έμαθα για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ. Ειλικρινά χάρηκα με την επιτυχία της ομάδας. Είναι πολύ ευχάριστο γεγονός. Έπαιξα και στον Ολυμπιακό για να μην παρεξηγηθώ, αλλά είμαι ΑΕΚτζής. Στην ΑΕΚ πέρασα τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου. Πιο πολλά από Ζελέζνιτσαρ και Ερυθρό Αστέρα. Μπράβο στην ΑΕΚ. Η ομάδα δείχνει να βρίσκει και πάλι τον δρόμο της».

Ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς τρέφει τεράστια εκτίμηση στον Στέλιο Μάνωλα από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ.

«Ξέρω πως είναι ο Μανωλάς προπονητής. Τι να πω πραγματικά για τον Στέλιο. Ήταν τεράστιος ποδοσφαιριστής. Ήταν 100% επαγγελματίας και θεωρώ πως μπορεί να εξελιχθεί σε σπουδαίο προπονητή. Παρακολουθούσε και ενδιαφερόταν για τα πάντα. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί και ξέρω πως το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του. Ελπίζω η ΑΕΚ να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα προκριματικά του Champions League και να πάρει ευκαιρίες προκειμένου να την κοουτσάρει και στην Ευρώπη. Χρειάζονται επιτυχίες και στην Ευρώπη».

Ο «Σάμπα» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συμβολή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην αγωνιστική ανόρθωση του «Δικεφάλου».

«Είναι πολύ σημαντικό που έχει επιστρέψει δυναμικά στην ομάδα ο Μελισσανίδης και πλέον δεν παρατηρούνται στο οικονομικό κομμάτι τα προβλήματα του παρελθόντος. Η παρουσία του αποτελεί εγγύηση για να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Χρειάζεται υπομονή, αλλά ήδη έχουν φανεί τα πρώτα δείγματα της δουλειάς που γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα