Νέα ένσταση από την Ελευσίνα

Νέα ένσταση από την Ελευσίνα

bet365

Κατά του κύρους του αγώνα με τον Αχαρναϊκό, κινήθηκε η διοίκηση της Ελευσίνας.

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Αχαρναϊκό, κατέθεσε ο Πανελευσινιακός, καθώς υπήρξε αντικανονική συμμετοχή παίκτη των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος από την Ελευσίνα υποστηρίζει - ορθά - πως είναι αντικανονική η συμμετοχή του Τάσου Χριστοφιλέα. Ο παίκτης, είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του κόντρα στα Χανιάκαι την Λαμία, όμως το ματς με τους Κρητικούς διεκόπη με υπαιτιότητα του Αχαρναϊκού, κάτι που σημαίνει πως η τιμωρία μεταφέρεται για τον επόμενο αγώνα.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Φιρμίνο ανοίξει το σκορ στο μεγάλο τελικό της Βασιλείας.

«Αγώνας που δεν τελέστηκε ή που δεν έληξε με υπαιτιότητα της μίας εκ των δύο ομάδων, προσμετράται για την έκτιση ποινών μόνο της ανυπαίτιας ομάδας» αναφέρει ο κανονισμός, όμως ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και έτσι ο Αχαρναϊκός κινδυνεύει με μηδενισμό, αλλά και αφαίρεση βαθμών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα