Οι αποδοκιμασίες στην ομιλία του Φαν Χάαλ (vid)

Οι αποδοκιμασίες στην ομιλία του Φαν Χάαλ (vid)

Οι αποδοκιμασίες στην ομιλία του Φαν Χάαλ (vid)

bet365

Ο κόσμος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιούχαρε τον Λουίς Φαν Χάαλ, τη στιγμή που εκείνος απηύθυνε την αποχαιρετιστήρια – για φέτος – ομιλία του, μετά τη νίκη (3-1) επί της Μπόρνμουθ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» εξασφάλισαν την παρουσία τους στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ μέσω της 5ης θέσης της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ, το προσεχές Σάββατο, έχουν και τον τελικό του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

«Θέλω να σας πω εκ μέρους όλων στην ομάδα πως σας είμαστε ευγνώμονες για την στήριξη ακόμα και τις στιγμές που τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά εντός αγωνιστικού χώρου. Ουδέποτε μας απογοητεύσατε... Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο για εσάς γιατί το αξίζετε» ήταν τα λόγια του Φαν Χάαλ, που όμως αποδοκιμάστηκε έντονα και γύρω του έβλεπε πανό που ζητούσαν την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα