Οι «ερυθρόλευκες» καταγγελίες και η ενόχληση για Κοντονή

Οι «ερυθρόλευκες» καταγγελίες και η ενόχληση για Κοντονή

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε την εισβολή 40 οπαδών της ΑΕΚ στις κερκίδες, τόνισε θα ερευνήσει το τι συνέβη με την επίθεση σε συνάδελφο και... βράζει με Κοντονή και Πολιτεία.

Ο Ολυμπιακός ρώτησε επισήμως τους αρμόδιους φορείς και πιο συγκεκριμένα την αστυνομία για την εισβολή - όπως τονίστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας - 40 οπαδών της ΑΕΚ στις εξέδρες. Σε σχέση με το περιστατικό της επίθεσης στον δημοσιογράφο του Gazzetta.gr, Γιώργο Τσακίρη, τονίστηκε πως θα ερευνηθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Παράλληλα οι Πειραιώτες κατήγγειλαν πως κατά την άφιξη της αποστολής υπήρχε γυναίκα δημοσιογράφος που έβριζε τους ερυθρόλευκους και προκαλούσε. Τέλος στο Λιμάνι ήταν για ακόμα μία φορά έξαλλοι με τον Υπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, καθώς και όλες τις κινήσεις του σε σχέση με τον τελικό.

Όπως είχαν και από την αστυνομία για τα μέτρα τάξης έτσι και για τον Κοντονή. Του... χρεώνουν το πόσο πολύ καθυστέρησε να γίνει ο τελικός. Μάλιστα τέσσερις φορές οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών έβγαλαν εισιτήρια για τις διακοπές τους και άλλες τόσες τα ακύρωσαν λόγω των αναβολών.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα