Μελισσανίδης: «Να σου δίνει το κύπελλο ο Γκιρτζίκης...» (vid)

Μελισσανίδης: «Να σου δίνει το κύπελλο ο Γκιρτζίκης...» (vid)

Μελισσανίδης: «Να σου δίνει το κύπελλο ο Γκιρτζίκης...» (vid)

Ευτυχισμένος αποχώρησε από το ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τονίζοντας πως με διαιτησία 50-50 όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ κατέβηκε στα απόδυτήρια, αποθέωσε τον Στέλιο Μανωλά με τους παίκτες του και στη συνέχεια αποχώρησε γεμάτος χαμόγελα, κάνοντας τις εξής δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Στέλιο και την ομάδα μας. Μετά από πέντε χρόνια ήρθε ένας τίτλος. Ήταν δύσκολα αυτά τα χρόνια. Η ΑΕΚ θα χτίσει μια καινούργια εποχή από σήμερα. Περιμένουμε να είναι ο κόσμος πιο χαρούμενος και να έρθουν όλα στη θέση τους.

Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Επιστρέψαμε με ένα Κύπελλο, με έναν τίτλο. Σημασία έχει να μη βλέπουμε άδεια γήπεδα. Επειδή όμως υπάρχει θεία δίκη, μεγαλύτερη τιμωρία από το να σου δίνει το Κύπελλο ο Γκιρτζίκης δεν υπάρχει!

Η ΑΕΚ σήμερα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το Κύπελλο, με μία άριστη διαιτησία, 50-50. Όταν έχεις διαιτησία 50-50 όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα και οι νίκες και οι ήττες και οι ισοπαλίες. Το αξίζαμε και έπρεπε να το πάρουμε για τον κόσμο μας που όλα αυτά τα χρόνια έχει περάσει όλες αυτές τις ταλαιπωρίες».

Δηλώσεις Δημήτρη Μελισσανίδη: Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-2 τελικός κυπέλλου Ελλάδας {17/5/2016}

Best of internet