Όλη η Νέα Φιλαδέλφεια στο πόδι! (vids+pics)

Όλη η Νέα Φιλαδέλφεια στο πόδι! (vids+pics)

bet365

Χαμός από ΟΑΚΑ μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια για την κατάκτηση Κυπέλλου της ΑΕΚ, περίπου 10.000 συγκεντρώθηκαν γύρω από την ιστορική έδρα της Ένωσης! Το gazzetta.gr ήταν εκεί!

Με το που σφύριξε για τελευταία φορά ο Σιδηρόπουλος και η ΑΕΚ έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου επικρατώντας του Ολυμπιακού με 2-1, στη Νέα Φιλαδέλφεια κυρίως, αλλά και σε όλα τα μέρη της Ελλάδας έγινε χαμός. Οι φίλοι της Ένωσης βγήκαν στους δρόμους και έκαναν την νύχτα-μέρα.

Δεκάδες καπνογόνα άναψαν, τα συνθήματα διαδέχονταν το ένα το άλλο και ο κόσμος των «κιτρινόμαυρων» χάρηκε με την ψυχή του τον μεγάλο θρίαμβο της ομάδας του Στέλιου Μανωλά. Αρχικά το γλέντι ξεκίνησε έξω από το ΟΑΚΑ όπου και βρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ για να συνεχιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Όσο περνούσε η ώρα οι Ενωσίτες έφταναν από κάθε γωνιά στους δρόμους γύρω από την ιστορική έδρα της ομάδας τους, προκαλώντας... πανικό! Οι εκατοντάδες έγιναν χιλιάδες, τα καπνογόνα πολλαπλασιάστηκαν και το τραγούδι συνεχίστηκε χωρίς σταματημό! Λίγο μετά τις 12.00, στη Νέο Φιλαδέλφεια βρίσκονταν περίπου 10.000 οπαδοί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα