Τέλος η χρονιά και επέμβαση για Λαγό!

Τέλος η χρονιά και επέμβαση για Λαγό!

bet365

Άτυχος ο Τάσος Λαγός που αισθάνθηκε πόνους στο δεξί γόνατο και θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, χάνοντας τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι-οφ. Ενοχλήσεις ο Πράνιτς.

Μία λύση λιγότερη για τον Αντρέα Στραματσόνι στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές των πλέι-οφ, καθώς ο Τάσος Λαγός τέθηκε νοκ-άουτ με ενοχλήσεις στο γόνατο! Μάλιστα η κατάσταση δεν είναι απλή, μιας και ο νεαρός αρχηγός του «τριφυλλιού» θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Από κει και πέρα, ο Πράνιτς συμμετείχε αρχικά στην προπόνηση αλλά αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων, ενώ Λέτο και Μολέδο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Τελάντερ συνέχισε το πρόγραμμα του. Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Την Τρίτη υπάρχει ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα