Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί Ατρόμητο και Σπανό

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί Ατρόμητο και Σπανό

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί Ατρόμητο και Σπανό

Με προσωπική επιστολή προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος, κ. Σπανό, ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί τους Περιστεριώτες για την σύντομη, όπως αποδείχθηκε, φιλοξενία. 

Πριν από τη νέα αλλαγή των αγώνων στα πλέι οφ η αποστολή του Δικεφάλου είχε προγραμματίσει την παραμονή της στην Αθήνα μέχρι και την Τετάρτη. Μάλιστα, την Δευτέρα (16/5), οι «ασπρόμαυροι» προπονήθηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ατρόμητου πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε προσωπική επιστολή προς τον πρόεδρο της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργο Σπανό, ευχαριστώντας τους Περιστεριώτες για την φιλοξενία.

Και τώρα οι δυο τους! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΑΕΚ,  η Vistabet  πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Με την επιστολή τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ευχαρίστησαν τόσο τον κ. Σπανό, όσο και τη διοίκηση του Ατρομήτου για την παραχώρηση όλων των προπονητικών εγκαταστάσεων για την προπόνηση του Δικεφάλου στην Αθήνα, με τις εντυπώσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την φιλοξενία να είναι εξαιρετικές.

Best of internet