Κουτσιανικούλης: «Στην Β' Εθνική δε μετράει το θέαμα...»

Κουτσιανικούλης: «Στην Β' Εθνική δε μετράει το θέαμα...»

Gazzetta team
Κουτσιανικούλης: «Στην Β' Εθνική δε μετράει το θέαμα...»

bet365

Στην ουσία στάθηκε ο Κουτσιανικούλης, που μίλησε για την άνοδο της ΑΕΛ, παρόλο που δεν απέδωσε το ελκυστικό ποδόσφαιρο που θα ήθελε η κερκίδα.

Την επιστροφή της ΑΕΛ εκεί που ανήκει, στην μεγάλη κατηγορία, σχολίασε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, που μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την άνοδο, την απόδοση των «βυσσινί» και τα προβλήματα που έβγαλε μέσα στην χρονιά.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή του στη Λάρισα, απ’ όπου και κατάγεται: «Έφυγα από μικρή ηλικία από τη Λάρισα, πήγα στην Κρήτη μικρός και γύρισα μετά από αρκετό καιρό».

Για το πού οφείλεται η άνοδος της ΑΕΛ: «Πιστεύω ότι ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε ο πρόεδρος. Ξεκίνησε από το μηδέν, πήρε ομάδα χωρίς παίκτες και έκανε μια πολύ καλή οργάνωση. Κάλυψε αρκετές θέσεις με νέα παιδιά. Φτάσαμε αυτή τη στιγμή, όμως, στο τέλος, η ομάδα είναι και μαθηματικά στη Σούπερ Λίγκα. Αν καταφέρουμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα που το θέλει πολύ ο πρόεδρος, θα είναι το καλύτερο».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Για το… αγαπημένο 1-0 της ομάδας επί Σάκη Τσιώλη: «Δεν ξέρω αν υπάρχει εξήγηση για το συγκεκριμένο σκορ, αλλά το σημαντικό είναι ότι παίρνουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι η Β’ Εθνική είναι αρκετά δύσκολη κατηγορία, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές, όλοι θέλουν να πάρουν κάτι. Δεν έχουμε αλλάξει φιλοσοφία, αλλά όσο τελείωνε το πρωτάθλημα και οι ομάδες ήταν κοντά βαθμολογικά, είχαμε άγχος και πίεση και δεν έβγαινε το καλό ποδόσφαιρο που ήθελε η ομάδα. Το σημαντικότερο ήταν οι τρεις βαθμοί. Δεν δείξαμε το καλύτερο πρόσωπο αγωνιστικά στο πρωτάθλημα. Σε αυτή την κατηγορία μετράνε οι βαθμοί και όχι το θέαμα».

Για την απόδοσή του: «Είχα ένα δύσκολο ξεκίνημα στην ομάδα, είχα μια τεράστια αποχή λόγω των περσινών με τον ΟΦΗ, που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο. Σκεφτείτε ότι εγώ υπέγραψα συμβόλαιο στη Λάρισα στις 3 Σεπτεμβρίου. Έκανα βιαστικά την προετοιμασία και ταλαιπωρήθηκα από μυϊκούς τραυματισμούς. Στο δεύτερο γύρο τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για εμένα, είχα μεγαλύτερη συμμετοχή στους αγώνες και δεν είχα αποχή».

Για το αν είναι πιο δύσκολη κατηγορία η Football από τη Super League: «Τα εκτός έδρας παιχνίδια και λόγω γηπέδου, ήταν πιο δύσκολα. Έχουν διαφορά οι δύο κατηγορίες, κυρίως στο ποδόσφαιρο που παίζεται. Στην πρώτη κατηγορία όλοι θέλουν να παίξουν, ενώ εδώ οι ομάδες μας περίμεναν. Είναι διαφορετικό να περιμένεις να βγάλεις μια κόντρα και άλλο να προσπαθείς να φτιάχνεις παιχνίδι, με τον αντίπαλο να σε περιμένει στο μισό γήπεδο».

Για το αν θέλει να δώσει απαντήσεις του χρόνου στη Super League: «Σίγουρα αυτή τη στιγμή είναι μια μεγάλη ευκαιρία μέσα από την ομάδα μου. Έχουμε πολύ κόσμο, ωραίο γήπεδο, η ομάδα γύρισε στην πραγματική της θέσης. Και όπως λέει και ο πρόεδρος, η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που πρέπει να παίζει στην Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα