Απαραίτητη συνθήκη το Champions League για Ζιλμπέρτο

Απαραίτητη συνθήκη το Champions League για Ζιλμπέρτο

Gazzetta team
Απαραίτητη συνθήκη το Champions League για Ζιλμπέρτο

bet365

O Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 3 χρόνια, με τον Βραζιλιάνο να θέτει ως βασικό στόχο για τη φετινή χρονιά την έξοδο στο Champions League.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ανέλαβε με κάθε επισημότητα τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 3 χρόνια και στην πρώτη του συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Αντρεά Στραματσόνι, ο Βραζιλιάνος τόνισε πως είναι απαραίτητη η εξασφάλιση της εξόδου στο Champions League για τους «πράσινους».

Όπως αναφέρει η «Live Sport» ο Ζιλμπέρτο ξεκαθάρισε πως είναι σημαντικό να οριοθετηθούν εξ' αρχής οι αρμοδιότητες του, ανέλυσε το 3ετές πλάνο του και συζήτησε με τον Ιταλό τεχνικό για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού

Παράλληλα ανέφερε πως οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά το τέλος των πλέι-οφς, όταν και θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα για το ρόστερ.

Ιδιαίτερη πάντως σημασία φαίνεται πως έδωσε στο θέμα της εξόδου του Παναθηναϊκού στο Champions League, συνεπώς και της κατάληψης της πρωτιάς στα πλέι-οφς, καθώς θεωρεί πως η παρουσία στα προκριματικά τη κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα έχει πολύπλευρες θετικές επιδράσεις στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σε ότι αφορά στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο Βραζιλιάνος θα λαμβάνει το ποσό των 300.000 ευρώ ετησίως.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα