Απαραίτητη συνθήκη το Champions League για Ζιλμπέρτο

Απαραίτητη συνθήκη το Champions League για Ζιλμπέρτο

Απαραίτητη συνθήκη το Champions League για Ζιλμπέρτο

O Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 3 χρόνια, με τον Βραζιλιάνο να θέτει ως βασικό στόχο για τη φετινή χρονιά την έξοδο στο Champions League.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ανέλαβε με κάθε επισημότητα τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 3 χρόνια και στην πρώτη του συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Αντρεά Στραματσόνι, ο Βραζιλιάνος τόνισε πως είναι απαραίτητη η εξασφάλιση της εξόδου στο Champions League για τους «πράσινους».

Όπως αναφέρει η «Live Sport» ο Ζιλμπέρτο ξεκαθάρισε πως είναι σημαντικό να οριοθετηθούν εξ' αρχής οι αρμοδιότητες του, ανέλυσε το 3ετές πλάνο του και συζήτησε με τον Ιταλό τεχνικό για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού

 Παράλληλα ανέφερε πως οι  τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά το τέλος των πλέι-οφς, όταν και θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα για το ρόστερ.

Ιδιαίτερη πάντως σημασία φαίνεται πως έδωσε στο θέμα της εξόδου του Παναθηναϊκού στο Champions League, συνεπώς και της κατάληψης της πρωτιάς στα πλέι-οφς, καθώς θεωρεί πως η παρουσία στα προκριματικά τη κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα έχει πολύπλευρες θετικές επιδράσεις στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σε ότι αφορά στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο Βραζιλιάνος θα λαμβάνει το ποσό των 300.000 ευρώ ετησίως.

Best of internet