Ρήξη αχιλλείου για τον Ομπράντοβιτς του Αχαρναϊκού!

Ρήξη αχιλλείου για τον Ομπράντοβιτς του Αχαρναϊκού!

Gazzetta team
Ρήξη αχιλλείου για τον Ομπράντοβιτς του Αχαρναϊκού!

bet365

Σοβαρό πλήγμα για τον Αχαρναϊκό, καθώς ο Νεμάνια Ομπράντοβιτς υπέστη ρήξη αχιλλείου απέναντι στον Πανελευσινιακό, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και πλέον θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 μήνες.

Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Νεμάνια Ομπράντοβιτς στην αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με τον Πανελευσιανιακό, καθώς αποχώρησε τραυματίας, με τους αρχικούς φόβους για ρήξη αχιλλείου να επιβεβαιώνονται και τον Σέρβο να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός για 4-6 μήνες.

Η ανακοίνωση του Αχαρναϊκού:

«Ένα δυσάρεστο γεγονός επισκίασε τη νίκη του Αχαρναϊκού απέναντι στο Πανελευσινιακό. Ο σοβαρός τραυματισμός του Ομπράντοβιτς Νεμάνια στο 10’ μόλις λεπτό της αναμέτρησης ανάγκασε τον 26χρονο επιθετικό να βγει εκτός αγώνα και μάλιστα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με φρικτούς πόνους. Δυστυχώς η πρώτη εκτίμηση του ιατρού της ομάδας κ. Αθανάσιου Παγώνα επιβεβαιώθηκε, ο Ομπράντοβιτς υπέστη ρίξη αχιλλείου. Εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στην Κλινική Π. Ψυχικού όπου υπεβλήθη από τον κ. Παγώνα σε χειρουργική επέμβαση. Ο χρόνος αποθεραπείας σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό είναι από 4 έως 6 μήνες. Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Χειρούργο Ορθοπεδικό κ. Αθανάσιο Παγώνα, την αναισθησιολόγο κ. Τζωρτζοπούλου Αικατερίνη και τον συνεργάτη του κ. Λασκοβίτη Βάϊο για τις ενέργειες τους. Εκ μέρους της Διοίκησης, των παικτών, του προπονητικού επιτελείου, αλλά και όλου του φίλαθλου κόσμου του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ ευχόμαστε ολόψυχα στον «Όμπρα» περαστικά και γρήγορα να έρθει ξανά κοντά μας!».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα