Ξεπέρασε το 1.5 εκατ. ευρώ το πόσο που συγκεντρώθηκε για τη Λεωφόρο!

Ξεπέρασε το 1.5 εκατ. ευρώ το πόσο που συγκεντρώθηκε για τη Λεωφόρο!

Gazzetta team
Ξεπέρασε το 1.5 εκατ. ευρώ το πόσο που συγκεντρώθηκε για τη Λεωφόρο!

bet365

Άκρως ενθαρρυντικό ήταν το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε για την ανακατασκευή της Λεωφόρου μέσω των προσφορών, στη διάρκεια της τηλεοπτικής γιορτής που διοργάνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς έφτασε πάνω από το 1.5 εκατ. ευρώ.

Στα πλαίσια της μεγάλης καμπάνιας που διεξάγει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, βρέθηκε και η τηλεοπτική γιορτή που προβλήθηκε στο ΣΚΑΪ, η οποία ήταν αφιερωμένη στην ιστορική έδρα του «Τριφυλλιού».

Στα πλαίσια της εκπομπής, οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν προσφορές για την ανακαίνιση της Λεωφόρου και όπως ανακοινώθηκε λίγο πριν την αποφώνηση, το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε έφτασε στο 1.538.900 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τα οικονικά δεδομένα της εποχής, αφήνοντας ικανοποίηση στους ανθρώπους της «πράσινης» ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα