Δομάζος: «Οι αντίπαλοι μας ήξεραν πως δεν είχαν καμία τύχη στη Λεωφόρο»

Δομάζος: «Οι αντίπαλοι μας ήξεραν πως δεν είχαν καμία τύχη στη Λεωφόρο»

Gazzetta team
Δομάζος: «Οι αντίπαλοι μας ήξεραν πως δεν είχαν καμία τύχη στη Λεωφόρο»

bet365

Στον τρόμο που σκορπούσε η Λεωφόρος στις αντίπαλες ομάδες που έφταναν στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό της εποχής του, στάθηκε ο Μίμης Δομάζος.

Ο Μίμης Δομάζος βρέθηκε ανάμεσα στις παλιές δόξες του Παναθηναϊκού που φιλοξένησε η τηλεοπτική γιορτή του ΣΚΑΪ για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου, με τον παλαίμαχο άσο του «Τριφυλλιού» να τονίζει πως οι αντίπαλοι παρακαλούσαν του «πράσινους» να τους λυπηθούν, γνωρίζοντας τη δυναμική που τους έδινε η «καυτή» τους έδρα.

«Ξεκίνησα από μικρό παιδί να παίζω μπάλα, όχι στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά στην διπλανή αλάνα. Στη συνέχεια μπήκα στο στολίδι μας! Γιατί για εκείνη την εποχή, το γήπεδο της ομάδας ήταν στολίδι. Θυμάμαι πως τελείωνα το σχολείο στις 14:00, βάζαμε τις τσάντες στην αλάνα και παίζαμε. Ερχόταν τότε ο προπονητής μας για να δει ένα παιδί με πολλά μαλλιά (σ.σ αναφερόταν τον εαυτό του)! Από τότε ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλους παίκτες στο ρόστερ του και σπουδαία ομάδα. Θυμάμαι πως στη Λεωφόρο, πρώτα έβγαινε η αντίπαλη ομάδα και μας έλεγαν “σας παρακαλούμε μην μας βάλετε πολλά γκολ”. Ήξεραν πως όταν βγούμε στο γήπεδο, δεν είχαν καμία τύχη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίμης Δομάζος στο σχόλιο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα