Σαραβάκος: «Γήπεδο στολίδι για την πόλη»

Σαραβάκος: «Γήπεδο στολίδι για την πόλη»

Gazzetta team
Σαραβάκος: «Γήπεδο στολίδι για την πόλη»

bet365

Στολίδι για την πόλη της Αθήνας θα θεωρείται το γήπεδο της Λεωφόρου μετά την ολοκλήρωση των έργων ανακατασκευής του, όπως δήλωσε ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Σαραβάκος

«Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση να γίνει ένα γήπεδο προσιτό για τον κόσμο. Αν τα καταφέρει θα είναι πραγματικά ένα στολίδι για την πόλη», ανέφερε στην τηλεοπτική γιορτή για τη Λεωφόρο που φιλοξενεί ο ΣΚΑΪ, ενώ σε ότι αφορά στο αν του λείπει η δράση, πρόσθεσε:

«Η δική μας γενιά έγραψε τη δική της ιστορία και ο κόσμος το εκτιμά αυτό. Τα νέα παιδιά θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί μου και είναι τιμή για εμένα. Το ποδόσφαιρο μου λείπει από την πρώτη στιγμή που σταμάτησα. Βέβαια δεν είναι δυνατό να παίξουμε σε αυτή την ηλικία, όμως μας δίνεται η ευκαιρία μέσα από φιλανθρωπικούς αγώνες. Δεν είχα την χαρά να παίξω σε αυτό το γήπεδο, έπαιξα για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Τώρα έτσι όπως είναι και το χορτάρι πρόκειται για την χαρά του ποδοσφαιριστή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα