Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για Παναθηναϊκό

bet365

Στην ραδιοφωνική τους εκπομπή οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου με αφορμή τα όσα έγιναν την Κυριακή (15/5) στη Λεωφόρο, θύμισαν τα κατορθώματα του Παναθηναϊκού τα τελευταία 8 χρόνια.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην ραδιοφωνικής τους εκπομπή δεν άφησαν ασχολίαστα τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο από τον Κύζα και τους συνεργάτες του. «Ας θυμηθούμε τι έγινε με αυτούς τα 8 τελευταία χρόνια. Το 2008 με τις πλάτες του Κάκκου που κάποιοι ήθελαν να δουλέψει και στον Π.Α.Ο.Κ μας πέταξαν με το ζόρι απο τα Πλέι-οφ. Το 2009-10 με τις πλάτες του Σπάθα και των λοιπών δούλων της ΕΠΟ μας πέταξαν έξω από το πρωτάθλημα. Το 2010-11 με το γκόλ οφσάιτ του Ζιλμπέρτο Σίλβα μας πήραν την πρωτιά στα πλέι-οφ. Το 2011-12 δεν δίνετε πέναλτι στον Φωτάκη και μας ξανά κλέβουν την πρωτιά. Το 2014 μας βρίσκουν στον τελικό χωρίς Νάτχο,Κλάους και Κατσουράνη ελέω Μάνταλου και μετά με την απόφαση σκάνδαλο για -3 από τα πλέι-οφ μας παίρνουν ξανά την πρωτιά. Αν γυρίσουμε πίσω σε εποχές καπετάνιου (Γιώργου Βαρδινογιάννη), Λίτσα, Ματζαβελάκη... θα χρειαστούμε βιβλίο για να χωρέσουν όλες οι σφαγές τους και δεν είναι της ώρας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα