Μέτρα ντέρμπι Σούπερ Λίγκας στο Γεντί Κουλέ

Μέτρα ντέρμπι Σούπερ Λίγκας στο Γεντί Κουλέ

Gazzetta team
Μέτρα ντέρμπι Σούπερ Λίγκας στο Γεντί Κουλέ

bet365

Μέτρα ντέρμπι Σούπερ Λίγκας λήφθηκαν για το ντέρμπι κορυφής του ΟΦΗ με τον Φωστήρα στο Γεντί Κουλέ, καθώς το ματς χαρακτηρίστηκε υψηλής επικινδυνότητας.

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι κορυφής μεταξύ ΟΦΗ και Φωστήρα στο Γεντί Κουλέ την Κυριακή (22/5) έγινε τη Δευτέρα (16/5). Το ματς χαρακτηρίστηκε υψηλής επικινδυνότητας από την αστυνομία, γι' αυτό και λήφθηκαν δρακόντεια μέτρα, τα οποία θυμίζουν ντέρμπι της Σούπερ Λίγκας.

Έτσι, θα γίνεται αυστηρός σωματικός έλεγχος των φιλάθλων κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, ενώ δε θα επιτραπεί σε όποιον δεν έχει εισιτήριο. Επίσης, θα ανοίξει κανονικά η Θύρα 6, με δεδομένο πως είναι μεγάλη η ζήτηση των εισιτηρίων, αλλά θα τοποθετηθεί προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Ακόμη, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να μπουν κάμερες σε διάφορα σημεία του Γεντί Κουλέ, ώστε να είναι πιο δυνατή η παρακολούθηση κάθε χώρου του γηπέδου. Τους «Ομιλίτες» εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννης Πολεμαρχάκης, και η Θεανώ Ρασούλη τονίζοντας ότι θέλουν γεμάτο γήπεδο μεν, ιδανική ατμόσφαιρα δε.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η διοίκηση του συλλόγου έκανε γνωστό ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και κάλεσε άπαντες να τα προμηθευτούν άμεσα, καθώς δεν αποκλείεται να γίνει sold out εντός των επόμενων ημερών.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα