Κούγιας: «Γιορτάζουμε την άνοδο την Κυριακή»

Κούγιας: «Γιορτάζουμε την άνοδο την Κυριακή»

Gazzetta team
Κούγιας: «Γιορτάζουμε την άνοδο την Κυριακή»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας μέσω προσωπικής δήλωσης κάλεσε τον κόσμο της ΑΕΛ στη γιορτή της ομάδας για την άνοδο την Κυριακή με τα Χανιά, ενώ έθεσε στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την οικογένειά μας, την τεράστια οικογένεια της ΑΕΛ. Είναι μια ημέρα δικαίωσης για τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους οπαδούς μας.

Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα όλοι μας γιατί αυτό επιβάλει η μεγάλη ιστορία της ομάδας μας.

Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την άνοδο την Κυριακή μετά από έναν ακόμη τελικό με την ΠΑΕ Χανιά. Θα είναι μια γιορτή σεμνή, καλαίσθητη και γεμάτη συναίσθημα όπως αρμόζει στα 52 χρόνια της ιστορίας μας. Θα τη διοργανώσουμε μαζί με τον Δήμο Λαρισαίων, την εφημερίδα Ελευθερία και την Ερασιτεχνική ΑΕΛ. Ήδη εργάζονται γι' αυτή τη γιορτή οι παρουσιαστές κα Έλενα Οικονόμου και κ. Σωτήρης Κέλλας.

Αυτή την άνοδο την αφιερώνω στα δύο αγγελούδια μου, τον Χρήστο και τη Μάιρα και σε μια γυναίκα που με την αγάπη της μου συμπαραστάθηκε στις δύσκολες στιγμές καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα